De Bariloche meteoor heeft verrassingen in petto voor alle tekens van de dierenriem

Dit is wat de sterren reserveren voor alle tekens van de dierenriem. Vele verrassingen zullen zich aan hen aandienen!

Ram

21 maart tot 19 april

Je zult eindelijk tijd voor jezelf hebben, om jezelf te verwennen en je lichaam zal je dankbaar zijn omdat je erg verwaarloosd bent vanwege het overwerk en de tegenslagen die je hebt geleden. Het zal een renovatie zijn die deze sterrenbeelden heel blij zal maken.

Stier

20 april tot 20 mei

Er zijn grote veranderingen, omdat u kunt verhuizen of een baanaanbieding krijgt die uw huidige omstandigheden verbetert. Het belangrijkste is dat dit iets is waar deze sterrenbeelden de afgelopen jaren hard aan hebben gewerkt. Je zult het gezicht van je oogst zien.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Door te haasten, want je bent altijd tegen de klok. Bovendien zullen deze sterrenbeelden een ongeluk hebben dat hen een paar dagen ongeldig kan maken of een van hun ledematen kan beïnvloeden. Dus we moeten deze slechte gewoonte om overal te laat te zijn veranderen.

Kanker

21 juni tot 22 juli

Je zult reageren, je zult je realiseren dat je gemanipuleerd wordt door je partner en je weet niet hoe je uit deze vicieuze cirkel kunt komen. Omdat hij gelooft dat je echt van deze man houdt, maar dat doe je niet. Kortom, wat deze sterrenbeelden voelen is angst en schuldgevoel voor wat hij kan doen of voelen.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Bel je vrienden, ga uit omdat je met hen wilt delen en een leuke tijd hebt. Dit injecteert een sterke dosis motivatie in deze sterrenbeelden. Inderdaad, ze zullen je vertellen over de positieve aspecten van je situatie waarvan je je misschien niet bewust was.

Maagd

23 augustus tot 22 september

Een vrouw uit je verleden zal via je social media contact met je opnemen omdat ze wil genezen. Die laatste wil een kringloop sluiten die hij bij jou open heeft gelaten. Probeer je in te leven en probeer ook deze vreemde episode uit je vorige leven te beëindigen. Dit om het vertrouwen in anderen terug te winnen.

Evenwicht

23 september tot 22 oktober

Je mist je medewerkers heel erg, je wilt ze bij elkaar brengen, maar het gaat niet lukken. Ook al zullen deze sterrenbeelden een grote verrassing krijgen wanneer geliefden samenkomen om die geliefde die je weer wilt zien en aanraken. Maar afstand maakte het je onmogelijk.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

De gevechten zullen tijdens deze dagen intenser worden omdat sommige aspecten gewoon tegen je zullen werken. Vooral degenen die met liefde te maken hebben, zul je al merken dat je betrokken bent bij een compromitterende situatie. Deze sterrenbeelden zullen dus veel moeten verklaren.

Boogschutter

22 november tot 21 december

De focus die je de afgelopen maanden op je carrière hebt gelegd, zal zijn vruchten afwerpen. Eindelijk ziet iemand wat deze sterrenbeelden doen en hoe ze presteren. Hij wil dus dat je deel uitmaakt van zijn bedrijf en zal je aanbieden om met hem samen te werken.

Steenbok

22 december tot 19 januari

Je moet leren om opmerkingen te negeren die je niet opbouwen of versterken. Want zelfs als je naar de critici moet luisteren, moet je geen destructieve kritiek tolereren. Vooral als ze vermomd zijn als passief-agressieve opmerkingen.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Je buik zal de vlinders van de liefde weer voelen. Deze tekens van de dierenriem zullen iemand ontmoeten die heel verleidelijk en vooral intellectueel is en die hen zal boeien. Maar het beste van alles is dat het wederkerig zal zijn en dat je jezelf na zo lang de kans zult geven zonder van een ander te houden.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Deze sterrenbeelden zullen zoveel zelfvertrouwen uitstralen en hun ervaring zal hen ondersteunen dat alles wat tegen hen is een achterbank voor hen zal nemen. werk zal van hen zijn. Nu zul je je veel beter voelen omdat je zult doen waar je zo van houdt.

Vergelijk in