Gelukkig zilver en liefde voor 5 tekens wanneer de groene komeet schijnt

Ja, de hemel verandert met de komst van de zogenaamde komeet Nishimura. Inderdaad, het groenachtige licht heeft de afgelopen dagen meer dan één verrast, wat gunstig is voor de meeste sterrenbeelden.

Het is een komeet die onlangs is ontdekt door amateurastronoom Hideo Nishimura die hem vorig jaar augustus voor het eerst zag.

Maar het is tussen 8 en 18 september dat de groene komeet te zien zal zijn en zijn positieve energie in het heelal zal uitstralen.

De tekens van Tweelingen, Leeuw, Maagd, Schorpioen en Waterman zullen het gelukkigst zijn met deze energie die hen veel geld, gepassioneerde liefde en harmonie in hun leven zal brengen.

Tweelingen

Charisma en zelfvertrouwen zullen je laten stralen in het bedrijfsleven als je deel uitmaakt van de gelukkige tekens die Tweelingen zijn. U krijgt nieuwe voorstellen die worden goedgekeurd en die u zullen helpen professioneel vooruitgang te boeken. Je zult niet zonder geld komen te zitten om je schulden te vereffenen en je geliefden in nood te helpen. Economisch evenwicht komt je leven binnen en daarmee de mogelijkheid om te consolideren met je partner. Vergeet niet om verschillen op te lossen, zodat liefde en passie overlopen.

Leeuw

Je leiderschap zorgt ervoor dat je snel professioneel klimt. Dit levert u grotere financiële voordelen op die u zullen helpen bij het oplossen van enkele juridische situaties die u zorgen baren. Als ze je een project aanbieden, accepteer het dan omdat het degene zal zijn die in de niet al te verre toekomst het geld zal produceren om je op je gemak te laten voelen.

Je partner zal je steun en toeverlaat zijn in moeilijke tijden. Dus waardeer elk moment dat je samen kunt zijn en delen. Net zoals er goede tijden zijn, zullen deze tekens ook moeilijke tijden hebben en zullen ze in harmonie zijn om elk obstakel te overwinnen.

Maagd

Een vergadering zal je bovenaan zetten omdat je oplossingen zult voorstellen voor bepaalde conflicten die de zaken niet hebben laten stromen. Je neemt het voortouw en lost alles op met je intelligentie en leiderschap. Geld komt onverwachts naar je toe, maar een aanzienlijk bedrag waarvan je denkt dat het de nabije toekomst heel goed zal oplossen.

Het leven toont je de weg van de liefde met die speciale persoon die in een veroveringsproject zit. Denk niet te veel na over of alles goed zal gaan of niet, geniet gewoon van het moment en laat de tijd ervoor zorgen om je de rest te laten zien.

Schorpioen

Het werk wordt intenser omdat projecten die u niet van plan was uit te voeren, met vertrouwen aan u worden geleverd omdat ze alle inspanningen waarderen die u in andere bestanden hebt gedaan. Dit plaatst je voor de promotie waar je op hebt gewacht en de salarisverbeteringen die je economie in evenwicht zullen brengen.

Als een van de gelukkigste tekens, vier en geniet van dit moment omdat je zo hard hebt gevochten om het te laten gebeuren. Je partner is je ruggengraat en ze hebben een geweldige tijd in de relatie, dus elke consolidatiebeslissing die ze nemen, zal heel goed voor hen gaan.

Waterman

Er komen nieuwe kansen naar je toe (Watermantekens) en het vertrouwen dat je hebt gekregen zal ervoor zorgen dat je een machtspositie inneemt. Hiermee krijgt u een aanzienlijke verbetering van uw financiën. Wees voorzichtig, want je zult veel geld verwerken en het vereist al je concentratie.

Er zullen moeilijke tijden zijn, mensen die niet van de welvaart van anderen houden, maar je zult in staat zijn om eventuele tegenslagen te overwinnen en op te vallen. Liefde klopt op de deuren van je hart, je moet jezelf de kans geven omdat het de persoon is waar je op hebt gewacht om te delen.

Vergelijk in