Het leven van 5 tekens zal veranderen met de Bariloche meteoor en de conjunctie van de Maan en Mars

Sinds afgelopen weekend heeft de meteoriet die in Bariloche, Argentinië, viel, energieën achtergelaten. Die, met de conjunctie van de Maan en Mars, de veranderingen zal beïnvloeden die op het punt staan te worden ervaren. Vijf tekens van de dierenriem.

De astronomische gebeurtenis tussen de natuurlijke satelliet en de rode planeet vindt aanstaande zondag 17 september plaats vanuit het sterrenbeeld Maagd. Op dit moment zal de maanstand op 2,8% staan en met het blote oog zichtbaar zijn. Mars zal zich ten zuiden van de Maan bevinden. Ontdek de tekenen die zullen veranderen.

Stier

20 april tot 20 mei

Deze tekenen moeten ophouden al deze wrok, die hen zo veel pijn doet, voor zichzelf te houden. Daarom zullen ze serieus moeten praten met de persoon die het heeft veroorzaakt. Maar doe het met sereniteit, kalmte, want het zal de enige manier zijn waarop je gemoedsrust kunt krijgen. Wat je verlangt en de bladzijde omslaat over deze latente kwestie in je leven.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Je gaat door een moeilijke fase in je leven, maar je moeder of een zeer invloedrijke vrouw zal je wijze raad geven. Een harde waarheid die de manier zal veranderen waarop jullie de hele situatie zien die jullie tot nu toe heeft gedestabiliseerd. Het zal alleen proberen deze tekenen de weg te wijzen, zodat ze alleen kunnen lopen en ontdekken wat ze uit hun bestaan moeten verbannen.

Maagd

23 augustus tot 22 september

Het hebben van een routine heeft zijn voor- en nadelen. En op dit moment zal het je ergste vijand zijn omdat je met iemand wilt flirten. Maar het zal moeilijk voor je zijn om je dagelijkse leven een beetje te verlaten om je aan te passen aan een nieuwe realiteit. Dit maakt deel uit van het offer dat deze tekens moeten brengen als ze echt willen dat liefde met hen leeft. Vergeet niet dat dit tijdelijk is, omdat je later een routine met hem zult creëren.

Evenwicht

23 september tot 22 oktober

Deze tekens moeten leren luisteren naar anderen en minder praten, omdat dit alles problemen in de toekomst zal voorkomen. Nu kun je te maken krijgen met conflicten, juist vanwege je uitgebreidheid. Je zult een slechte tijd hebben met iemand die bij je in de buurt woont. Die laatste zal ook profiteren van alles wat je zegt om het te vervormen en zo bij te dragen aan je slechte imago.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Deze borden zullen een manier vinden om het geld te krijgen dat ze nodig hebben om het onderwijs te betalen dat nodig is om een grotere projectie te hebben. U zult ontdekken dat u een zeer goede zakenman bent, u zult er het beste van maken. Velen zullen verrast zijn omdat ze dit aspect van jullie niet kennen. Het is inderdaad mogelijk dat ze je inhuren om hen te helpen of te adviseren, een actie die je een beetje extra geld oplevert.

Vergelijk in