Het lot van deze tekens zal voor 18 september veranderen met de conjunctie van de maan en Mercurius.

Vanuit het sterrenbeeld Leeuw komen Mercurius en de Maan, bijna in hun nieuwe fase, dichterbij. Dit om te zorgen voor een conjunctie die plaatsvond op 15 september. De satelliet zal slechts op 1% schijnen en amper een uur voor zonsopgang zal de kleine planeet nog een paar dagen opkomen. Dit alles zal het fortuin beïnvloeden bepaalde tekens, ten goede en ten kwade.

Stier

20 april tot 20 mei

Dit teken onderschatte zijn kwaliteiten, zijn deugden. Dus je denkt niet dat je in staat bent om passies op te wekken bij de jongen van wie je houdt. Maar je vergist je, want hij wist ze te waarderen. Hij weet gewoon niet hoe hij ze van je moet krijgen. Inderdaad, hij denkt dat je hem kunt beledigen of afwijzen en wil je niet minachten. Besteed er dus aandacht aan en geef het op het juiste moment, zoals je intuïtie je zal vertellen, de juiste signalen. De flirt tussen jullie zal heel intens zijn.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Dit teken richt zich meer op zijn heden dan op zijn toekomst. En het geeft je hele goede resultaten, omdat je je niet laat afleiden door de onzekerheid die een krachtig negatief effect op je heeft. Ga zo door, de enige manier om van alles af te komen is om gefocust te blijven op wat je nu wilt of in ieder geval op de korte termijn en het maakt je geen zorgen. Doe alles sereen en leun desnoods op je vrienden.

Boogschutter

22 november tot 21 december

Geld zal in deze periode geen probleem zijn voor dit teken. Inderdaad, je zult altijd een monetaire vloeibaarheid hebben, omdat tijdloze banen naar je toe zullen komen die altijd je financiën van zuurstof zullen voorzien. Je bent iemand die heel goed weet hoe je jezelf moet managen. En het zal het meest zijn dat u in staat stelt om de cijfers van uw bankrekening altijd positief te houden en weg van de schulden die ze consumeren.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Er zullen veranderingen van plannen met je vrienden zijn, iets dat je een beetje boos zal maken, maar later heel positief voor je zal zijn omdat het je in staat zal stellen iemand te ontmoeten die je leven op vele manieren zal transformeren. Hij zal degene zijn die u zal helpen bepaalde projecten uit te voeren en uw netwerk van contacten uit te breiden, om een grotere projectie te hebben, vooral in het professionele veld. Sluit jezelf niet af voor goede mogelijkheden.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Het fortuin zal op dit moment niet aan de kant van dit teken staan. Je zult vol zitten met onvoorziene gebeurtenissen die je veel zullen vertragen en stress zullen veroorzaken, omdat het niet aan jou is om meer te doen. Je zult geen controle of versterving hebben en druk van derden zal je beïnvloeden. Wees voorzichtig met hoofdpijn, omdat ze ervoor kunnen zorgen dat je bepaalde taken overdag niet kunt uitvoeren, omdat je dan een gedwongen pauze moet nemen om je bloeddruk te verlagen.

Vergelijk in