Het weekend van 16 en 17 maart belooft geluk aan deze 4 Chinese astrologische tekens

In de Chinese astrologie wordt elk jaar geassocieerd met een van de twaalf dieren van de dierenriem. Dit weekend, dat bijzonder veelbelovend is voor sommige Chinese sterrenbeelden, heeft een aantal aangename verrassingen in petto. Dit artikel onthult de 4 Chinese sterrenbeelden die op 16 en 17 maart het geluk aan hun zijde zullen hebben.

De legendes rond de Chinese dierenriem

Alvorens tot de kern van de zaak te komen, is het de moeite waard om kort te herinneren aan de legende die deze duizend jaar oude astrologische traditie omringt. Volgens een populair verhaal nodigde Boeddha, voordat hij de aarde verliet, alle dieren uit om afscheid van hem te komen nemen. Er kwamen slechts twaalf dieren opdagen en als blijk van dankbaarheid besloot Boeddha de Chinese horoscoop te maken door aan elk van hen een jaar toe te wijzen.

De twaalf dieren zijn gekozen op basis van hun karaktereigenschappen en vertegenwoordigen elk symbolisch een ander jaar. De volgorde waarin ze in de cyclus zijn gerangschikt – Rat, Os, Tijger, Konijn, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken – komt overeen met debevelen waarin ze tot Boeddha kwamen.

De 4 favoriete Chinese sterrenbeelden dit weekend

Om een kijkje te nemen op de video Onthulling van de ranglijst van Chinese sterrenbeelden en hun lay-out, klik hier. Laten we nu verder gaan met de borden die op 16 en 17 maart het geluk aan hun zijde zullen hebben.

1. De Tijger – moed en zelfvertrouwen

Het weekend van 16 en 17 maart zal zeer gunstig zijn voor degenen die onder het teken van de Tijger zijn geboren. Tijgermensen staan bekend om hun moed, natuurlijke autoriteit en zelfvertrouwen. Dit is het perfecte moment om belangrijke en gedurfde beslissingen te nemen, want het geluk is met hen in hun keuzes.

Sociale interacties zullen ook harmonieus zijn voor Tiger-inboorlingen, en ze zullen in staat zijn om nieuwe vriendschappen te sluiten of bestaande vriendschappen te versterken. Ze kunnen zelfs liefde vinden als ze vrijgezel zijn.

2. Het konijn – Gevoeligheid en diplomatie

Inboorlingen van het Chinese sterrenbeeld van het konijn zullen ook een gunstig weekend hebben. De dieren Omdat konijnen bekend staan om hun gevoeligheid, zachtaardigheid en diplomatie. Hun intuïtie zal in deze tijd bijzonder scherp zijn, dus het is een goed moment om je instinct te volgen en initiatief te nemen in je persoonlijke en professionele leven.

Bovendien zullen de familie- en sentimentele relaties van de inboorlingen van het konijn dit weekend bijzonder warm zijn. Ze zullen van deze twee dagen kunnen profiteren om dichter bij hun dierbaren te komen, om medeplichtige en gezellige momenten te delen.

3. De Draak – Macht en geluk

Mensen geboren onder het Chinese sterrenbeeld van de Draak staan voor een weekend waarin hun charisma en zelfvertrouwen de aandacht zullen trekken. Draken zijn inderdaad symbolen van Kracht, kracht en geluk, en ze plukken alle voordelen van deze aura gedurende deze tijd.

Dit weekend is daarom de perfecte gelegenheid om nieuwe professionele of persoonlijke projecten aan te gaan, aangezien de inwoners van Dragon alle kans van slagen hebben. Hun aantrekkingskracht zal hen ook erg aantrekkelijk maken in de liefde, en mooie ontmoetingen zijn te verwachten.

4. De Geit – creativiteit en vriendelijkheid

Tot slot, de laatste gelukkige op onze lijst is de lieve en artistieke Geit. Inboorlingen van het Chinese sterrenbeeld Geit zullen een weekend beleven waarin hun creativiteit en hun welwillendheid zal worden geëerd. Hun talenten op artistiek, cultureel of sociaal gebied zullen bijzonder gewaardeerd worden en kunnen hen zelfs verdiende erkenning opleveren.

De geiten zullen ook graag voor de mensen om hen heen zorgen, vooral omdat het geluk hen ook op emotioneel niveau toelacht. Er zijn tedere en aangename momenten te verwachten met hun dierbaren, die ze met hun delicatesse en aandacht zullen weten te ontroeren.

Het weekend van 16 en 17 maart belooft een vreugdevolle tijd te worden voor deze vier Chinese sterrenbeelden. Ze krijgen allemaal de kans om ten volle te profiteren van de twee dagen die voor hen beschikbaar zijn, of het nu in hun professionele, gezins- of liefdesleven is. Inderdaad, het geluk lijkt aan de kant te staan, op voorwaarde natuurlijk dat je weet hoe je de kansen moet grijpen die zich zullen voordoen. Dus, ben je klaar om van deze kans te profiteren?

Vergelijk in