September gaat zijn 2e twee weken in met uitdagingen op het werk voor 5 sterrenbeelden

In de laatste 15 dagen van deze maand zullen astronomische gebeurtenissen het wel en wee van sommigen beïnvloeden Tekens van de dierenriem. Er is de Ram, Tweelingen, Maagd en Schorpioen. Zij zullen te maken krijgen met uitdagingen op het gebied van werk.

Ram

21 maart tot 19 april

Aan de slag: De dingen zullen niet vooruitgaan zoals dit sterrenbeeld wenst. Je zult meer moeite moeten doen en zelfs je strategie moeten veranderen om dingen te versnellen en snel af te ronden. En dat zonder het resultaat aan te tasten. Je zult ook steun of hulp moeten zoeken bij je collega’s om dit te bereiken.

Zonder werk: Het is tijd om die angst voor afwijzing opzij te zetten en verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een zeer getalenteerde vrouw, die uitgebreide ervaring heeft, dus stop met online solliciteren en ga naar de markt, face-to-face, omdat het meer kansen voor je zal genereren.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Aan de slag: Dit sterrenbeeld voelt dat hij zijn tijd in dit werk heeft beëindigd. Zorg ervoor dat je de voordeur uitgaat, want bovendien kun je goede referenties hebben. Laat woede, teleurstelling en vermoeidheid niet de overhand krijgen van je keiharde bazen.

Zonder werk: Er is een kans voor jou om te schitteren en dit impliceert dat je behendigheid in je handen moet leggen om de taken die aan je worden toegewezen goed en snel te kunnen volbrengen, want zelfs als je bepaalde aspecten tegen je hebt, zullen je prestaties van vitaal belang zijn om in deze positie vast te blijven.

Maagd

23 augustus tot 22 september

Op het werk: Een collega wil dit sterrenbeeld zien vallen. Maar trap niet in zijn spel, want het kan voor jou misgaan. Focus op je werk en ga desnoods naar een autoriteit binnen of buiten het bedrijf om een duidelijke lijn te trekken. Laat ze zien dat je niet bang bent.

Zonder werk: Tegenwoordig is er geen kans om in loondienst te zijn, maar je kunt iets vanuit huis doen of buiten gaan verkopen. Hiermee kunt u wat geld verdienen om enkele onmiddellijke uitgaven te betalen. Bekritiseer jezelf niet en voel je niet slecht, want dit kan het begin zijn van iets groots.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Aan de slag: De werkomstandigheden zijn op dit moment niet de beste voor dit sterrenbeeld. Dus iedereen wordt geëvalueerd, zelfs als ze het niet weten. Zelfs als je bepaalde situaties niet leuk of niet leuk vindt, negeer ze dan en richt je aandacht op je prioriteiten. Het is deze houding en hun prestaties die uw retentie garanderen.

Werkloos: Hoewel het misschien vreemd klinkt, ben je overgekwalificeerd voor veel van de banen waarvoor je hebt gesolliciteerd, dus je hebt twee opties: je cv bewerken en modereren, of het vergezeld laten gaan van een brief waarin staat dat je eigenlijk een baan nodig hebt en klaar bent om onderaan te beginnen.

Vergelijk in