Ecoflow brengt zijn nieuwste elektrische koelbox op batterijen uit en het is gewoon geweldig!

Ecoflow is een begrip in de wereld van mobiele batterijen en zonnegeneratoren, maar het merk heeft meer dan één pijl op zijn boog en ontwikkelt een heel nieuw assortiment producten. Vandaag, met de komst op de markt van Ecoflow Glacier elektrische koelbox, is op deze markt een kleine revolutie ontketend met een mobiele koel-vriescombinatie. Geheel batterij aangedrevenbelooft deze nieuwe generatie koelbox de wereld van kamperen en picknicken te veranderen. De Glacier heeft met name de ontvangen Innovatieprijs op CES Las Vegas 2023het belooft de beste elektrische koelbox van dit moment te worden.

Aan het wachten onze laatste test van de Ecoflow-gletsjer over een paar dagenhier is een samenvatting van wat deze uitzonderlijke koeler te bieden heeft.

Een elektrische koelbox met opmerkelijke prestaties

ecoflow-gletsjer


ONTDEK ECOFLOW GLETSJER OP DE OFFICIËLE WEBSITE

De Ecoflow-gletsjer onderscheidt zich vooral door zijn uitstekende koelprestaties. Dankzij het geïntegreerde koelsysteem is deze elektrische koelbox in staat om een ​​constante en optimale interne temperatuur te behouden voor het bewaren van eten en drinken. Zijn efficiëntie heeft niets te benijden met die van een traditionele koel-vriescombinatie, aangezien hij kan onderhouden temperatuur tot -25°C. De verwijderbare batterij belooft 284Wh voor 40 uur opladen of zelfs 19.00 uur voor bevriezing.

Een ander uitzonderlijk punt dat de Glacier zelfs kan fabriceren 18 ijsblokjes in 12 minuten dankzij de compressor.

GLACIER deel ijsblokje

Optimale temperatuurregeling

 • Scherpstellen: Via een intuïtief en gebruiksvriendelijk touchscreen kan de gebruiker de gewenste temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen.
 • Geavanceerde technologie: De Ecoflow Glacier is uitgerust met een intelligent temperatuurdetectiesysteem dat helpt een stabiele temperatuur te behouden door automatisch het koelniveau aan te passen. Het kan ook afkoelen 15 tot 20 minuten zijn compartimenten passeren van 30° tot 0°.
 • Energetische efficiëntie: Dankzij de efficiënte isolatie en geavanceerde koeltechnologie verbruikt de koelbox weinig energie en gaat de batterij dus langer mee.

Indrukwekkende batterijduur

De Ecoflow Glacier wordt aangedreven door een batterij lithium-ion topprestaties wat het een opmerkelijke autonomie geeft. Afhankelijk van het gebruik en de ingestelde temperatuur kan deze elektrische koelbox tot meerdere dagen werken zonder dat hij hoeft te worden opgeladen.

Het is ook in staat om kleine apparaten van stroom te voorzien en zo als noodoplader te dienen.

Ecoflow-gletsjer in busje


ONTDEK ECOFLOW GLETSJER OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Makkelijk op te laden

 • Compatibiliteit: De Ecoflow Glacier-koelbox is compatibel met verschillende energiebronnen, zoals stopcontacten, sigarettenaanstekers in de auto of zelfs zonnepanelen (apart verkrijgbaar).
 • Snelheid: De batterij laadt snel op, zodat de gebruiker volop kan genieten van zijn buitenactiviteiten zonder bang te hoeven zijn dat hij zonder stroom komt te zitten.
 • Niveau-indicator: Een LED-indicator laat u in realtime weten wat het laadniveau van de batterij is, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Een praktisch en slagvast ontwerp

Naast zijn prestaties en autonomie onderscheidt de Ecoflow Glacier zich ook door zijn nette en robuuste ontwerp. Ontworpen voor gemakkelijk te vervoeren en bestand tegen schokkenis deze elektrische koelbox de ideale bondgenoot voor avonturiers en outdoorliefhebbers.

Ecoflow Gletsjer op wielen


ONTDEK ECOFLOW GLETSJER OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Hoogwaardige materialen

 • Isolatie : De buitenschaal van de Ecoflow Glacier is gemaakt van slagvast ABS-kunststof, terwijl de binnenkant is bekleed met een isolerende laag van PU-schuim met hoge dichtheid die een uitstekende interne temperatuurbehoud garandeert.
 • Wielen en handvatten: Dankzij de stevige wielen en ergonomische handgrepen kan deze elektrische koelbox gemakkelijk worden vervoerd op alle soorten terrein, zelfs ruig.

Een veelzijdig hulpmiddel voor alle gelegenheden

De Ecoflow-gletsjer is niet alleen voor kampeer- en wandelliefhebbers. Inderdaad, dankzij de vele functies vindt deze elektrische koelbox zijn plaats in verschillende dagelijkse situaties. U profiteert van twee onafhankelijke compartimenten voor een totaal van 36 liter.

Mogelijke toepassingen van de Ecoflow-gletsjer

 • Picknick: Om je eten en drinken koel te houden tijdens je buitenuitjes.
 • Medisch vervoer: Om medicijnen of andere temperatuurgevoelige producten koud te houden.
 • Met de auto reizen: Een mobiele koelkast hebben tijdens lange autoritten.
 • Sport evenementen : Om sportdranken en snacks koel te houden, vooral tijdens wedstrijden of toernooien.

Ecoflow gletsjer buitengebruik


ONTDEK ECOFLOW GLETSJER OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Kortom, de Ecoflow Glacier is een ideale oplossing om onderweg je eten en drinken koel te houden. Met zijn indrukwekkende autonomie, opmerkelijke prestaties en praktisch ontwerp is deze elektrische koelbox ongetwijfeld het ultieme hulpmiddel om ten volle te genieten van uw buitenuitstapjes.

We kijken ernaar uit u over een paar dagen te zien voor de volledige Ecoflow Glacier-test!

Vergelijk in