Ecoflow Wave 2: de nieuwe compacte en autonome airconditioner van de leider in nomadische batterijen is eindelijk beschikbaar

Ontdek na de high-end Ecoflow Glacier-koeler bij ons deEcoflowgolf 2, de nieuwste toevoeging aan het assortiment duurzame draagbare airconditioners van de leider in nomadische batterijen Ecoflow. Met zijn geïntegreerde warmtepomp en state-of-the-art technologie belooft hij een optimaal thermisch comfort in alle seizoenen en gedurende meerdere uren.

Dit nieuwe apparaat, een waardige erfgenaam van het leidende merk van mobiele batterijen, onderscheidt zich door zijn autonomie, prestaties en gebruiksgemak. Als je nog nooit hebt gehoord van de eerste versie van Wave, weet dan dat het een prototype was dat niet beschikbaar was in Frankrijk. We hebben nu de succesvolle versie met de Wave 2.

Hier alvast een eerste presentatie van deze nieuwe airconditioner voor onze test en eindoordeel.

Een krachtige compacte airconditioner voor meer dagelijks comfort

De Ecoflow Wave 2 is een airconditioner omkeerbaar, zodat u uw interieur zowel kunt koelen als verwarmen volgens uw behoeften. Compact en krachtig, je kunt hem overal mee naartoe nemen, zelfs als hij zijn gewicht weegt 14,5 kg.

Zijn vermogen om koeling bedraagt ​​5100 BTU (Britse thermische eenheden) et 6100 BTU voor verwarming, waardoor het voldoende vermogen heeft om een ​​kamer snel en efficiënt te koelen. De Wave 2 kan bieden tot 8 uur gebruik afhankelijk van het gevraagde vermogen en de gebruikte modus.

Geplaatst in een kamer, vereist geen voorafgaande installatie. Dit is het model de krachtigste en compactste op de markt.

ecoflow wave 2 klimatiseerder conpact


ONTDEK DE ECOFLOW WAVE 2 OP DE OFFICIËLE WEBSITE

De markering zorgt voor een overgang van 30° naar 20° in 5 minuten en hetzelfde in de andere richting. Naast de Eco-modus die zorgt voor autonomie tijdens een duur van 8 uurheb je ook een slaapstand die je 44 dB stilte geeft.

Naast de klassieke koel- en verwarmingsfuncties biedt de Ecoflow Wave 2 ook een ventilatiemodus, waardoor de lucht kan circuleren zonder noodzakelijkerwijs af te koelen of te verwarmen, ideaal voor gematigde dagen.

Ecoflow-technologie ten dienste van autonomie

ecoflow wave 2 kampeerauto


ONTDEK DE ECOFLOW WAVE 2 OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Trouw aan zijn reputatie heeft het toonaangevende merk van draagbare batterijen zijn nieuwe draagbare airconditioner uitgerust met een opmerkelijke autonomie. Dankzij een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit, kan de Ecoflow Wave 2 tot wel 8 uur continu werken als hij volledig is opgeladen. Deze eigenschap maakt hem bijzonder geschikt voor buitengebruik op reis, op je terras, in je tent of zelfs in je camper. In de verwarmingsmodus gaat de batterij natuurlijk sneller leeg.

Snel en handig opladen

Om tijdverspilling tussen twee toepassingen te voorkomen, profiteert de Ecoflow Wave 2 ook van een snel oplaadsysteem. Het vorige model laadde in slechts 5 uur op en dat lijkt bij dit model ook het geval te zijn. We zullen dit bevestigen in onze komende test.

Intussen vinden we opnieuw het nomadische aspect van Ecoflow-producten terug met de vele mogelijkheden om de batterij van de airconditioner volledig op te laden. Je hebt de volgende oplossingen:

  • via een stopcontact (220v),
  • een Ecoflow elektrische generator zoals bijvoorbeeld de Delta Max of Delta 2,
  • zonnepanelen,
  • of de sigarettenaansteker van uw voertuig (12v).

Daarnaast is het mogelijk om tegelijkertijd andere elektronische apparaten op te laden dankzij de geïntegreerde USB-poorten, waarmee je twee vliegen in één klap slaat.

ecoflow wave 2 zonnepaneel


ONTDEK DE ECOFLOW WAVE 2 OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Compact ontwerp voor optimale mobiliteit

De Ecoflow Wave 2 is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij de beperkte afmetingen en de ergonomie kunt u hem gemakkelijk van de ene kamer naar de andere vervoeren, en zelfs naar buiten, voor uw tent of camper. Zijn schoon en modern ontwerp past perfect in alle interieurstijlen, van de meest klassieke tot de meest eigentijdse.

Stille werking en intuïtieve interface

Om uw gemoedsrust niet te verstoren, heeft de Ecoflow Wave 2 een stille modus die het geluid van het apparaat tijdens de werking aanzienlijk vermindert een resultaat van 44 decibel. Zo kunt u volop genieten van uw momenten van ontspanning zonder gestoord te worden door het geluid van de airconditioner.

Ecoflow biedt ook verschillende afvoerkanalen aan volgens uw behoeften. U kunt deze accessoires ook niet gebruiken, wetende dat, afhankelijk van uw gebruik, de Wave 2 mogelijk geen specifieke installatie vereist. U kunt echter als onderdeel van een tent gebruiken benodigde adapters en leidingen om de warme lucht naar buiten te halen en de kou naar binnen te halen.

Qua gebruik is het bedieningspaneel aan de bovenzijde van het toestel erg makkelijk te hanteren. U kunt de Ecoflow Wave 2 ook op afstand bedienen met behulp van de mobiele applicatie, om eenvoudig de temperatuur, de ventilatorsnelheid aan te passen of zelfs de verschillende beschikbare modi te activeren.

Onderhoud en respect voor het milieu

ecoflow golf 2 camping


ONTDEK DE ECOFLOW WAVE 2 OP DE OFFICIËLE WEBSITE

Om een ​​lange levensduur van uw Ecoflow Wave 2 te garanderen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. De luchtfilters zijn gemakkelijk bereikbaar voor reiniging met een stofzuiger. Zo zorg je voor een betere binnenluchtkwaliteit en voorkom je voortijdige verstopping van je airco.

Dit nieuwe toestel voldoet aan de strengste milieunormen. Hij gebruikt een milieuvriendelijk koelgasde 290 €minder schadelijk voor de ozonlaag en zo bijdragend aan het behoud van onze planeet.

Kortom, de Ecoflow Wave 2 is de ideale metgezel om in alle omstandigheden te genieten van optimaal thermisch comfort. Met zijn vele functies, zijn uitzonderlijke autonomie en zijn compacte ontwerp zal hij voldoen aan de meest veeleisende op het gebied van airconditioning en draagbare verwarming. Wederom belooft Ecoflow ons een uitzonderlijk product, zoals we hebben gezien bij de Glacier. Om meer te weten te komen, hadden we de gelegenheid om een ​​Ecoflow Wave 2 te testen om je feedback te geven en een volledige beoordeling te geven.

ecoflow wave 2 draagbare airconditioner

Vergelijk in